Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΕΤΡΙΑΣ

(ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ)

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18-5-2012 ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΛΟΠΗ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΕΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ.
Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΩΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.
ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ.

Π.Α.Σ.Π. Σ.Τ.ΕΦ.
ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Ο ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΣ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ(4ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

Αναπλήρωση μαθήματος θεωρίας ΤΑΥ

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

134 ευχαριστώ για τη συμμετοχή, και 70 ευχαριστώ για τη στήριξή σας...!ΠΑΣΠ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΜΕ 52,24% ! Η στήριξη σας έστω και με μεγάλη αποχή αποτελεί κίνητρο για όλους για παραπάνω δουλειά και για εκσυγχρονισμό του τμήματος. Η δουλειά δεν σταματάει σήμερα αλλά συνεχίζεται με μεγαλύτερη προσπάθεια και υπόσχεση βελτίωσης σε όλους τους τομείς για το αύριο.
Π.Α.Σ.Π.Τ/Φ 
ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ