Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π. Τ/Φ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ


ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π. Τ/Φ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

"ΠΡΟΣΟΧΗ: Ανανεώσεις-Τροποιήσεις δηλώσεων χειμερινού εξαμήνου 2012-13
από Πέμπτη 01-11-2012 έως και Κυριακή 04-11-2012 για όλα τα τμήματα
Σπουδαστής που δεν θα προχωρήσει σε αποστολή δήλωσης, θεωρείται ότι δεν έχει εγγραφεί για το χειμερινό εξάμηνο
Η δήλωση μπορεί να υποβληθεί και μετά να τροποποιηθεί, μέχρι την ημερομηνία λήξης των εγγραφών χωρίς περιορισμό
και δεν μπορεί να ξεπερνά τις 35 ώρες (χωρίς καμία εξαίρεση)"

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΕΩΔΑΙΣΙΑΣ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ(1ο εξάμηνο)

Ομάδες εργαστηρίου

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΕΩΔΑΙΣΙΑΣ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ(1ο εξάμηνο)

Ομάδες Εργαστηρίου

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Άυριο Δευτέρα 29/10 2012 τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν κανονικά καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γνωστοποιείται στους φοιτητές του Τμήματος Τοπογραφίας ότι το σύστημα για δηλώσεις-τροποποιήσεις εγγραφών θα ανοίξει σύντομα. Παρακαλείσθε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί θα αναρτηθούν άμεσα στη σελίδα του Τμήματος (και στο blog μας) οι συγκεκριμένες ημερομηνίες.


Π.Α.Σ.Π. Τ/Φ
ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ (5ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

Αναπλήρωση εργαστηρίων και θεωρίας Τηλεπισκόπηση

ΠΑΣΟ

Προσοχή!! Όλοι οι σπουδαστές του Τμήματός μας πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση για έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας σε όποιο εξάμηνο και να βρίσκονται.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν λάβει από την Γραμματεία το Δελτίο Ενεργοποίηση λογαριασμού, να έχουν δημιουργήσει κωδικούς(https://register.teiath.gr/login.php) για την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και να μην έχουν κάνει αίτηση διακοπής σπουδών, ή να έχουν διαγραφή ή να έχουν καταστεί πτυχιούχοι.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ(1ο εξάμηνο)

Αύριο 23/10/12 και ωρα 11 θα πραγματοποιηθούν εγγραφές στο μάθημα Εισαγωγή στην Πληροφορικη και τον Προγραμματισμο

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Μέτα την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/10/12 αποφασίστηκε η κανονική διεξαγωγή των μαθημάτων και συνέλευση ξανά την άλλη Δευτέρα...Αν υπάρχει απεργιακή κινητοποιηση αποφάσισαν να συμμετέχουν οι καθηγητές ξανά.

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Από τη Δευτέρα 22/10/2012 όλες οι διοικητικές Υπηρεσίες και οι Γραμματείες του ΤΕΙ Αθήνας θα λειτουργούν κανονικά. Όσον αφορά το εκπαιδευτικό έργο, θα υπάρχει αποχή για όποιον καθηγητή θέλει και στις 12 η ώρα θα γίνει Γενική Συνέλευση στο αμφιθέατρο Πληροφορικής για να παρθούν αποφάσεις σχετικά με τις μελλοντικές κινητοποιήσεις.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ-ΧΑΡΑΞΕΙΣ (3ο εξάμηνο)

αναβολή εργαστηρίου 19/10/2012

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ(1ο εξάμηνο),

Το μάθημα εισαγωγή στην πληροφορική και στον προγραμματισμό δεν θα πραγματοποιηθεί άυριο Παρασκευή 19/10

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (6ο εξάμηνο)

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2012 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ

ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΕΣ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (7ο εξάμηνο)

Αναβολή μαθήματος θεωρίας και εργαστηρίων

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Σε εκκρεμότητα τα επαγγελματικά δικαιώματα 23 ειδικοτήτων ΤΕΙ

Συντάχθηκαν και προωθήθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας Σχέδια Π.Δ. για τον καθορισμό των επαγγελματικών δικαιωμάτων 23 ειδικοτήτων , που βρίσκονται σε εκκρεμότητα , σύμφωνα με έγγραφο του υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου, που διαβιβάστηκε στη Βουλή

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑ(3ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

Αναβολή εργαστηριού και θεωρίας

ΒΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΑΣ(6ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

Για το μάθημα "Βάσεις χωρικών δεδομένων και ψηφιακής χαρτογραφίας" αύριο Τετάρτη 17/10 θα γίνει διαχωρισμός εργαστηρίων.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ(5ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

Αναβολή εργαστηρίου

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Η γενικη συνελευση των καθηγητων αποφασισε αποχη μεχρι και την Παρασκευη 19/10. ΤΗ Δευτερα 22/10 θα ξαναγινει γενικη συνελευση. Η αποχη δεν ειναι υποχρεωτικη,οποιος θελει απεχει.


Π.Α.Σ.Π. Τ/Φ
ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υστερα απο αποφαση του Σπουδαστικου Συλλογου Στεφ Αθηνας την Πεμπτη 18/10 η σχολη θα παραμεινει κλειστη συμμετεχοντας στην πανελλαδικη απεργια ΓΣΕΕ~ΑΔΕΔΥ.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (7ο εξάμηνο)

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/10/12 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.

ΦΥΣΙΚΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ(3ο εξάμηνο)

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16/10/12 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΛΟΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ (5ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

Αναβολη εργαστηριού και θεωρίας

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (6ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

Αναβολή θεωρίας

ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ(5ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

Αναβολή θεωρίας

ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ(1ο ΕΞΑΜΗΝΟ)

Αναβολή εργαστηριού και θεωρίας

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ (6ο εξάμηνο)

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19-10-2012.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προσοχή!! Όλοι οι σπουδαστές του Τμήματός μας πρέπει να κάνουν ηλεκτρονική αίτηση για έκδοση ακαδημαϊκής ταυτότητας σε όποιο εξάμηνο και να βρίσκονται.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν λάβει από την Γραμματεία το Δελτίο Ενεργοποίηση λογαριασμού, να έχουν δημιουργήσει κωδικούς για την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και να μην έχουν κάνει αίτηση διακοπής σπουδών, ή να έχουν διαγραφή ή να έχουν καταστεί πτυχιούχοι.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΧΑΡΑΞΕΙΣ (3ο εξάμηνο)

Αναβολή εργαστηρίου 12/10/2012

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ(5ο εξάμηνο)

Στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συλλόγου Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ-Α δεν θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 12.10.2012 τα Εργαστήρια του μαθήματος Δορυφορικός Εντοπισμός.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ(1ο εξάμηνο)

Tο μάθημα εισαγωγή στην πληροφορική και στον προγραμματισμό δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο 12/10/2012.

ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΕΣ - ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (7ο εξάμηνο)

Αναβολή μαθήματος θεωρίας και εργαστηρίων

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΕφ ΑΘΗΝΑΣ

Μετά από πρόταση της Π.Α.Σ.Π. στο Δ.Σ. του Σπουδαστικού Συλλόγου της Σ.Τ.Εφ. Αθήνας,η σχολή θα παραμείνει κλειστή τη Τετάρτη 10/10/12 για να μπορούν όλοι οι Φοιτητές να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις στο Υπουργείο Παιδείας στις 11:00 π.μ.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΧΑΡΑΞΕΙΣ (3ο εξάμηνο)

Αναβολή εργαστηρίων στις 8/10/2012

ΤΗΛΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ (5ο εξάμηνο)

Αναβολή εργαστηρίων Τηλεπισκόπηση Δευτέρα 08/10/2012

Ανανεώσεις εγγραφών/Δηλώσεις χειμερινού εξαμήνου 2012-13

Ανανεώσεις εγγραφών/Δηλώσεις χειμερινού εξαμήνου 2012-13από Δευτέρα 24-09-2012 έως και Τρίτη 09-10-2012 για όλα τα τμήματα.
Σπουδαστής που δεν θα προχωρήσει σε αποστολή δήλωσης, θεωρείται ότι δεν έχει εγγραφεί για το χειμερινό εξάμηνο.
Η δήλωση μπορεί να υποβληθεί και μετά να τροποποιηθεί, μέχρι την ημερομηνία λήξης των εγγραφών χωρίς περιορισμό και δεν μπορεί να ξεπερνά τις 35 ώρες (χωρίς καμία εξαίρεση)
Η αποστολή δήλωσης ελέγχεται από την εμφάνιση αποδεικτικού εγγραφής με τρέχουσα ημερομηνία (Αιτήσεις --> Κατάσταση Αιτήσεων).Πρέπει να αναφέρεται στην περίοδο 2012-13 ΧΕΙΜ.
Τα μαθήματα Β' και Δ' εξαμήνου δεν θα διδαχθούν την τρέχουσα περίοδο, συνεπώς δεν μπορούν να δηλωθούν.Ανανέωση εγγραφών θα πρέπει να πραγματοποιήσουν όλοι οι φοιτητές, ακόμα και όσοι οφείλουν μόνο πρακτική άσκηση ή πτυχιακή εργασία.

Ανανεώσεις εγγραφών/Δηλώσεις χειμερινού εξαμήνου 2012-13

Ανανεώσεις εγγραφών/Δηλώσεις χειμερινού εξαμήνου 2012-13 

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε θεατές σε ένα ξέφρενο ρυθμό αναρτήσεων στο διαδίκτυο, αναφέροντας τη συνδρομή ή και πληρωμή των συγγραμμάτων από τους φοιτητές. Η ΠΑΣΠ, πιστεύει στην αναμόρφωση της Ελληνικής κοινωνίας μέσα από την Ανώτατη Εκπαίδευση. Ευθύνη του Φοιτητικού Κινήματος στην Ελλάδα της οικονομικής, πολιτικής, κοινωνικής και ηθικής χρεοκοπίας είναι η διεκδίκηση της πάγιας θέσης μας για Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία.

Παρ’όλες τις υποσχέσεις όλων των κυβερνήσεων των προηγούμενων ετών για μεγαλύτερη χρηματοδότηση της παιδείας, είμαστε μάρτυρες για ακόμη μία φορά ακριβώς του αντίθετου κάνοντας τα Ιδρύματα μας πιο αναποτελεσματικά. Εν έτη 2012 η Παιδεία πρέπει να αποτελεί το θεμελιώδη λίθο μιας παραγωγικής κοινωνίας, πρέπει να καινοτομεί και να οδηγεί στην αξιοποίηση του ερευνητικού έργου. Όραμα μας μια δημοκρατική κοινωνία, με ίσες δυνατότητες σπουδών χωρίς ταξικούς φραγμούς για τους πολίτες της. Έτσι λοιπόν ένα κοινωνικό αγαθό πρέπει να παρέχεται σε όλους Δωρεάν. Η ενδεχόμενη κατάργηση της παροχής των συγγραμμάτων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση εγκυμονεί κινδύνους δημιουργίας ανισοτήτων. Ενδεχομένως να οδηγήσει πλειοψηφία φοιτητών σε αδυναμία καταβολής του αντίτιμου για την απόκτηση τους, αναπτύσσοντας έτσι φοιτητές δύο ταχυτήτων, επαναφέροντας γεγονότα του παρελθόντος όπου η Παιδεία ήταν προνόμιο των λίγων.

Απευθυνόμαστε σε όλη τη Φοιτητική Κοινότητα να αφουγκραστεί τις ανησυχίες μας για το παρόν και το μέλλον της Εκπαίδευσης. Πρόκειται για αλλαγές που θα αλλάξουν άρδην τα δεδομένα στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο.

Ζητάμε την άμεση έκδοση Δελτίου Τύπου του Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πολιτισμού και Αθλητισμού για να καταστεί σαφές εάν τα δημοσιεύματα που διαρρέουν στο Τύπο είναι αληθή ή όχι.

Μετά από πρόταση της Π.Α.Σ.Π. στο Δ.Σ. του Σπουδαστικού Συλλόγου της Σ.Τ.Εφ. Αθήνας η σχολή θα παραμείνει συμβολικά κλειστή τη Τετάρτη 10/10/12 για να μπορούν όλοι οι Φοιτητές να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις στο Υπουργείο στις 11:00π.μ.

AΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ

ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ:

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Γραμματεία του Τμήματος Τοπογραφίας θα χορηγήσει τους κωδικούς πρόσβασης στους πρωτοετείς φοιτητές, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012, ώρα 13:00 έως 14:00 στο χώρο της Γραμματείας του Τμήματος. Καλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές να προσέλθουν και όποιος δεν μπορεί να προσέλθει, να στείλει κάποιο πρόσωπο με σχετική εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου 2012-2013






ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Γραμματεία του Τμήματος Τοπογραφίας θα χορηγήσει τους κωδικούς πρόσβασης στους πρωτοετείς φοιτητές, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012, ώρα 13:00 έως 14:00 στο χώρο της Γραμματείας του Τμήματος. Καλούνται οι πρωτοετείς φοιτητές να προσέλθουν και όποιος δεν μπορεί να προσέλθει, να στείλει κάποιο πρόσωπο με σχετική εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.