Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Παράταση χειμερινού εξαμήνου μέχρι και 1 Φεβρουαρίου

Η αναμενόμενη και καθιερωμένη πλέον παράταση του χειμερινού εξαμήνου ήρθε και φέτος (για να μας πάει καλά ο χρόνος βρε αδερφέ) μέσω επίσημης ανακοίνωσης της Διοίκησης του Ιδρύματος, αναφέροντας ως ημερομηνία λήξης του εξαμήνου την 1η Φεβρουαρίου. Συνεπάγεται ότι η εξεταστική για τα θεωρητικά μαθήματα θα ξεκινήσει στις 4/02 και όχι στις 21/01 όπως όριζε αρχικά το Πρόγραμμα Σπουδών.

Υπενθυμίζεται ότι τα μαθήματα που θα εξεταστούν στην εξεταστική του Φεβρουαρίου 2013 είναι τα μαθήματα Α', Γ', Ε', ΣΤ', Ζ' (εφόσον έχουν δηλωθεί στη Χειμερινή δήλωση μαθημάτων). Για τα μαθήματα του ΣΤ & Ζ εξαμήνου θα υπάρξει και δεύτερη εξεταστική (οι παλιοί γνωρίζουν). Τα μαθήματα του Α', Γ', Ε' εξαμήνου θα εξεταστούν και πάλι το Σεπτέμβριο του 2013 ενώ του ΣΤ', Ζ' θα πρέπει να ξαναδηλωθούν και στην ΕΑΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ώστε να μπορούν να δοθούν και το Σεπτέμβρη του 2013.

Όσον αφορά το αν θα δοθεί η δυνατότητα σε επί πτυχίω φοιτητές να εξεταστούν το Φεβρουάριο του 2013 σε όλα τα μαθήματα ανεξαρτήτως εξαμήνου, δεν είναι ακόμα γνωστό (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση - ενημέρωση από τη Διοίκηση του Ιδρύματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου