Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Διασφάλιση ποιότητας & Ποιοτικός έλεγχος (7ο εξάμηνο)


Οι παρακάτω σπουδαστές θα επανεξεταστούν στη Β εξεταστική (Παρασκευή 1/3):
Ρ.Α. 10065 (β. 1,5/10)
Κ.Α. 10022 (β. 1,0/10)

Οι υπόλοιποι 21 περνούν επιτυχώς (β>=5,0/10) το μάθημα.
Η βαθμολογία τους θα αναρτηθεί από τη γραμματεία.

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2013 | Τι αλλάζει στη χορήγησή του;

Η υπουργική απόφαση για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2013 έχει ήδη εκδοθεί από τον αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και του υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευθεί και στο ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως).

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι ανανεώσεις εγγραφών των σπουδαστών του Ιδρύματος για το εαρινό εξάμηνο ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 παρατείνονται έως και την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013.



Π.Α.Σ.Π. Τ/Φ
ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Αποτελέσματα μαθημάτων Β' και Δ' εξαμήνων

Οι φοιτητές του Τμήματος θα αναζητούν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τα μαθήματα των Β΄ και Δ΄ εξαμήνων στο e-class, στον κατάλογο μαθημάτων, Τμήμα 1 με τίτλο "Βαθμολογίες μαθημάτων Β΄ - Δ΄ εξαμήνων". Δεν χρειάζεται κωδικός.

Π.Α.Σ.Π Τ/Φ
ΠΡΩΤΗ ΔΥΝΑΜΗ

Αλλαγή ώρας εξέτασης μαθήματος

ΠΡΟΣΟΧΗ...!!
Η προγραμματισμένη γραπτή εξέταση του Μαθήματος Φωτογραμμετρία Ι για τις 28-2-2013 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί, την ίδια ημέρα αλλά στις 16:00, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή της Ακαδημαϊκής Κοινότητας στη συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Παιδείας.

Αναβάλλεται η συζήτηση για το σχέδιο «Αθηνά» στη ΒουλήΑναβάλλεται η συζήτηση για το σχέδιο «Αθηνά» στη Βουλή

Παρά το γεγονός ότι την Πέμπτη 28/2 στις 17:00 είχε προγραμματιστεί να γίνει συζήτηση επί του σχεδίου «Αθηνά» Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, αυτή αναβάλλεται χωρίς να έχει γίνει γνωστό για ποια ημερομηνία.

Η υπουργική απόφαση για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2013


Καθορισμός διαδικασίας και δικαιολογητικών για την πληρωμή του στεγαστικού επιδόματος φοιτητών .

ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ − ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ,
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Έχοντας υπόψη:

Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2013 | Τι αλλάζει στη χορήγησή του;

Η υπουργική απόφαση για τοι φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2013 έχει ήδη εκδοθεί από τον αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα και του υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιευθεί και στο ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως).

Οι τελευταίες πληροφορίες συμφωνούν με όσα γράψαμε και τις προηγούμενες μέρες για αιτήσεις που θα γίνονται στο Πανεπιστήμιο, κατά πάσα πιθανότητα στα γραφεία φοιτητικής μέριμνας, και ότι οι αιτήσεις αυτές θα προωθούνται από τα Πανεπιστήμια στις ΥΔΕ (Υπηρεσίες Δημοσιονομικού Ελέγχου).

Το ποσό των 1.000€ θα κατατίθεται από τις ΥΔΕ κατευθείαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φοιτητών μετά τον απαραίτητο έλεγχο.

Σύμφωνα με το Bήμα τα δικαιολογητικά που θα χρειαστούν φέτος θα είναι τα εξής:
  • Αίτηση - υπεύθυνη δήλωση με στοιχεία δικαιούχου
  • Πιστοποιητικό καλής επίδοσης που χορηγείται από τη Σχολή. Ο φοιτητής πρέπει να έχει περάσει τα μισά μαθήματα του προηγούμενου έτους, ενώ για πρωτοετείς φοιτητές υποβάλλεται πιστοποιητικό εγγραφής
  • Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος ή φορολογικής δήλωσης: Ανώτατο όριο ετήσιου οικογενειακού εισοδήματος 30.000 € συν 3.000 € για κάθε παιδί πέραν του ενός
  • Αριθμό τραπεζικού λογαριασμού ή φωτοτυπία του λογαριασμού
  • Αντίγραφο τελευταίου Ε9: Τα συνολικά τ.μ. κατοικιών να μην ξεπερνούν τα 200 - εξαιρούνται ακίνητα που βρίσκονται σε περιοχές κάτω των 3.000 κατοίκων
  • Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δικαιούχου
  • Βεβαίωση μόνιμης κατοικία φοιτητή
  • Υπεύθυνη δήλωση δικαιούχου ότι δεν έχει εισπράξει το επίδομα δεύτερη φορά το ίδιο έτος
  • Μισθωτήριο συμβόλαιο κατοικίας φοιτητή (πρέπει να διαμένει σε άλλη πόλη από την πόλη κύριας κατοικίας του)

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

H υπουργική απόφαση για το Φοιτητικό Στεγαστικό Επίδομα 2013

Υπογράφηκε από του υπουργούς Παιδείας και Οικονομικών η Κοινή Υπουργική Απόφαση που ορίζει όλες τις διαδικασίες και τα δικαιολογητικά για τη χορήγηση του Στεγαστικού Επιδόματος των 1000 ευρώ στους δικαιούχους φοιτητές. Κάνετε κλικ εδώ για να δείτε τι ορίζει η υπουργική απόφαση.

πηγή:e-sos.gr

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2013 | Πότε αναμένεται να δοθεί στους φοιτητές

Όπως ίσως να γνωρίζετε, η διαδικασία για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα φέτος αλλάζει, όμως δεν είναι ακόμα γνωστό πότε ακριβώς θα μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.

Αλλάζει η διαδικασία αιτήσεων για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2013

Δείτε το σχετικό βίντεο από το πρωινό του ANT1.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Αναβολή εξετάσεων της 20-02-2013 λόγω απεργίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ


Λόγω της απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ  για την Τετάρτη 20-02-2013, δεν θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των μαθημάτων που είχαν προγραμματιστεί για την ημέρα αυτή.
Οι εξετάσεις των μαθημάτων αυτών θα επαναληφθούν με ευθύνη των Προϊσταμένων Τμημάτων.(http://www.teiath.gr/userfiles/khitas/documents/2013/ektaktes/anaboli_eksetasewn_20_02_2013.doc)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ 1.000 ΕΥΡΩ

Εως τα τέλη Μαρτίου μπορούν οι δικαιούχοι να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στις κατά τόπους εφορίες για να λάβουν το φοιτητικό επίδομα που ανέρχεται, για φέτος, στα 1000 ευρώ.
Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι ο φοιτητής...

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Όσα πρέπει να ξέρετε για το φοιτητικό επίδομα των 1000 ευρώ

Άρχισε η κατάθεση των αιτήσεων για το φοιτητικό επίδομα του 2013, που θα γίνεται κανονικά στις εφορίες όπως και πέρσι και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Μαρτίου...

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ

ΠΙΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ-ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΔΩ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ "ΑΘΗΝΑ"

Στην δεξιά πλευρά του Blog μας βρίσκεται δημοσκόπηση σε εξέλιξη που αφορά το σχέδιο "Αθηνά" όπως το παρουσίασε το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού την Πέμπτη 31/1/2013. 
Θα θέλαμε να συμμετάσχετε σε αυτή καθώς επίσης να αφήσετε το σχόλιο σας στην ανάρτηση.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Τροποποίηση Προγράμματος Σπουδών για το Διδακτικό Έτος 2012-2013

Μετά την υπ’αριθμ. 3/28-01-2013 Απόφαση του Εκτάκτου Συμβουλίου ΤΕΙ Αθήνας σχετικά με την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου 2013 και λαμβάνοντας υπ’όψιν το πρόσφατα ψηφισθέν νομοσχέδιο περί « Οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και δια βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού πιστοποίησης προσόντων και επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις » που για τους επί πτυχίω φοιτητές δίνει επιπλέον εξεταστική περίοδο για όλα τα μαθήματα χειμερινού και εαρινού εξαμήνου στις εξεταστικές περιόδους Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2013, το πρόγραμμα σπουδών διαμορφώνεται ως εξής :

ΑΝΩΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Ι (1ο εξάμηνο)

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΘΗΜΑ 12-3 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.