Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ-ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/2/2011 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 7/3/2011.ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.


https://estudy.teiath.gr/unistudent/login.asp?mnuID=mnu3


ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ(ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ(ΕΑΡΙΝΟ) 2010-2011 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΦΕΤΟΣ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Κατά την εισαγωγή στο ηλεκτρονικό σύστημα μηχανογράφησης για ανανέωση εγγραφής-δήλωση μαθημάτων, προσέξτε τα username και password ώστε όλα τα γράμματα να είναι λατινικά και προσοχή στα πεζά και κεφαλαία.
Σε περίπτωση που αλλάξετε το συνθηματικό σας, προσέξτε να είστε σε λατινικά γράμματα και να μην είναι πατημένο το Caps Lock.
Εάν λάβετε μήνυμα <Λάθος όνομα χρήστη> ή <Λάθος συνθηματικό>, τότε έχετε δώσει λάθος το αντίστοιχο πεδίο.
Σε περίπτωση που εμφανιστεί το μήνυμα <Ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση στην εφαρμογή>, τότε έχετε κλειδώσει το λογαριασμό σας μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες. Ενημερώστε, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας τον Κόμβο Διαχείρισης Γραμματειών (grammsys@teiath.gr).
Προσοχή χρειάζεται στα σύμβολα 1 και l (αριθμητικό 1 και λατινικό λάμδα πεζό) διότι είναι πιθανό να τα μπερδέψετε εάν υπάρχουν στο συνθηματικό σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Σε περίπτωση που ο σπουδαστής δεν χρωστάει μαθήματα αλλά μόνο πρακτική άσκηση ή/και πτυχιακή εργασία, τότε κάνει κατευθείαν αποστολή της δήλωσης χωρίς επιλογή μαθημάτων (δεν υπάρχουν ειδικές επιλογές για πρακτική ή πτυχιακή).
Η υποβολή της δήλωσης μαθημάτων ή ανανέωσης εγγραφής (δηλαδή χωρίς επιλογή μαθημάτων) είναι έγκυρη μόνο στην περίπτωση που μετά την αποστολή της δήλωσης θα δείτε στην οθόνη σας σχετικό μήνυμα (με πράσινα γράμματα) για επιτυχή αποστολή της δήλωσης. Το μήνυμα αυτό εμφανίζεται μόνο μετά από την επιλογή του εικονιδίου Αποστολή. Μετά από κάθε επιτυχή αποστολή δήλωσης παράγεται αυτόματα αποδεικτικό εγγραφής σε μορφή αρχείου .pdf το οποίο εμφανίζεται από την επιλογή Αιτήσεις --> Κατάσταση Αιτήσεων. Το αποδεικτικό αυτό μπορείτε να το εκτυπώσετε ή να το αποθηκεύσετε (εάν δεν έχετε στον υπολογιστή σας Acrobat Reader για την ανάγνωση του αρχείου .pdf, μπορείτε να κατεβάσετε ελεύθερα το πρόγραμμα αυτό από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/downloads με την επιλογή Get Adobe Reader).
Προσέξτε ιδιαίτερα ότι ο έλεγχος ορθότητας της δήλωσης από το μηχανογραφικό σύστημα,  πραγματοποιείται μετά από την επιλογή Αποστολή και όχι κατά τη φάση προσθήκης ή εισαγωγής μαθημάτων στη δήλωση. Εάν δεν είναι αποδεκτή η δήλωση, πρέπει να κάνετε τις αναγκαίες διορθώσεις και να υποβάλετε εκ νέου τη δήλωση με την Αποστολή, έως ότου παραχθεί στην Κατάσταση Αιτήσεων ένα νέο αποδεικτικό εγγραφής.
Στις ομάδες κατ' επιλογήν υποχρεωτικών μαθημάτων (ΥΕ) προσέξτε να μην δηλώσετε παραπάνω μαθήματα από αυτά που απαιτούνται στη συγκεκριμένη ομάδα. Μπορείτε από την επιλογή <Ομάδες> πάνω δεξιά στη δήλωση, να δείτε αναλυτικά ποιά μαθήματα περιλαμβάνει η κάθε ομάδα μαθημάτων. 


ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ΩΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ 45 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΟ ΜΕΧΡΙ 55...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου