Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π. Σ.Τ.Εφ.-Σ.Δ.Ο. ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΕΚΑΠΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ.


Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε άθελα μας θεατές σε μία κωμωδία όπου πρωταγωνιστής για ακόμη μια φορά είναι το υπουργείο  Παιδείας,Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Σε μία εποχή που η κ.Διαμαντοπούλου  επιμένει πως θέλει να αναβαθμίσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση με ένα νέο Νόμο Πλαίσιο έκτρωμα υποβαθμίζει τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και για ακόμη μια φορά γέρνει την ζυγαριά προς την μεριά των Πανεπιστημίων.
Η Π.Α.Σ.Π. ΤΕΙ Αθήνας καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση του υπουργείου να μειώσει στο 50% τον αριθμό εκτάκτου ΕΠ με συνέπεια να μην μπορούν να πραγματοποιηθούν τα μαθήματα στο ίδρυμα μας, καθώς και την τεράστια μείωση του προϋπολογισμού. 
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε πώς το ΤΕΙ Αθήνας είναι το τρίτο μεγαλύτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα στη χώρα μας με 34 τμήματα ειδικότητας και με χιλιάδες εγγεγραμμένους ενεργούς σπουδαστές.
Γι΄αυτό  λοιπόν απαιτούμε την αύξηση του αριθμού εκτάκτου ΕΠ σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του ιδρύματος μας, καθώς και τον διορισμό μόνιμου ΕΠ για να μην αντιμετωπίσουμε ξανά παρόμοιες καταστάσεις.
Οι σπουδαστές των ΤΕΙ αξίζουν και απαιτούν καλύτερη αντιμετώπιση τόσο στις προπτυχιακές σπουδές τους όσο και στην μετέπειτα επαγγελματική τους κατοχύρωση . Θα αγωνιστούμε και θα διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν.



Π.Α.Σ.Π. Σ.Τ.Εφ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ                                            Π.Α.Σ.Π. Σ.Δ.Ο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ
         ΧΩΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                                                        ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου