Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΑΣ........

12 Φεβρουαρίου 2012,το χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα αυτής της χώρας καταδικάζει τη γενιά μας να ζήσει σε ένα κοινωνικό-οικονομικό και συνάμα πολιτισμικό μεσαίωνα, ύστερα από την ψήφιση του Μνημονίου 2 και των νέων μέτρων λιτότητας.
Χρεωκοπία, μείωση χρέους, ανάπτυξη, αποτελούν την μόνιμη δικαιολογία της εκάστοτε κυβερνήσεως που ουσιαστικά υπερψηφίζει την καταδίκη της οικονομίας και του βιοτικού επιπέδου μας .
Η απάντησή σας στην κρίση αυτή είναι η μείωση μισθών, μείωση συντάξεων, μείωση κατώτατου μισθού και απολύσεις στον δημόσιο τομέα, με αντιστρόφως ανάλογες αυξήσεις στις τιμές όλων των αγαθών, την ώρα που οι εξαγγελίες σας για ανάπτυξη αποτελούν λεκτικά πυροτεχνήματα στα παράθυρα των καναλιών.
Η πολιτική που ακολουθείτε τα τελευταία 2 χρόνια, έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ύφεση και επιπλέον νέα σκληρά οικονομικά μέτρα, τα οποία επί της ουσίας συντηρούν το κοινωνικοπολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρισκόμαστε.
Δεν θέλουμε η γενιά μας να ακολουθήσει την πορεία της γενιάς της Μεταπολίτευσης. Μιας γενιάς η οποία είναι υπεύθυνη για την κατάσταση αυτής της χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί που καπηλεύτηκαν τους αγώνες των φοιτητών εκείνο τον Νοέμβρη του ’73 για μια Δημοκρατική Ελλάδα, οι ίδιοι άνθρωποι θέτουν εκβιαστικά διλήμματα που οι συνέπειες των απαντήσεών τους θα μας οδηγήσουν στο ίδιο ακριβώς σημείο, τον «ΓΚΡΕΜΟ». Οι ιδέες της Πανελλήνιας Αγωνιστικής Σπουδαστικής Παράταξης δεν συμπορεύονται σε καμία περίπτωση με την μνημονιακή πολιτική που ακολουθείτε. Θα βρισκόμαστε ενάντια σε κάθε πολιτική σας ενέργεια που οδηγεί την νεολαία σε απόγνωση και συνθλίβει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της.



Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π. Σ.Τ.Εφ.                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π Σ.Δ.Ο.


ΧΩΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ                                                           ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου