Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Νέα υπηρεσία με προσφορές για τους σπουδαστές

Νέα υπηρεσία με προσφορές για τους σπουδαστές του δημιούργησε το ΤΕΙ Αθήνας. Στην ιστοσελίδα offers.teiath.gr οι σπουδαστές μπορούν να βρουν προσφορές από τα τοπικά καταστήματα στην περιοχή του ΤΕΙ.Η υπηρεσία προσφέρεται στους σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας και στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις των Καλλικρατικών Δήμων Αττικής μέσω της ιστοσελίδας http://offers.teiath.gr. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Εξωστρεφείς Δράσεις Παροχής Ψηφιακών Υπηρεσιών του ΤΕΙ Αθήνας» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης) και δίνει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του Ιδρύματος να επωφελούνται από τις προσφορές και εκπτώσεις που αναρτούν οι επιχειρήσεις, χωρίς κανένα οικονομικό και διαχειριστικό κόστος. Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή απευθύνεται:
  • στους σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας που επιθυμούν να ενημερωθούν και να αξιοποιήσουν τις  παραπάνω προσφορές
  • σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν εκπτώσεις και προσφορές στους  σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας 
Τα είδη των φοιτητικών προσφορών είναι:
  • Happy hour: Πρόκειται για επαναλαμβανόμενες προσφορές οι οποίες δεν έχουν ημερομηνία λήξης  και επαναλαμβάνονται από την επιχείρηση καθορισμένες μέρες και ώρες, έως ότου  απενεργοποιηθούν.
  • Coupons: Πρόκειται για προσφορές οι οποίες αναφέρονται σε περιορισμένο αριθμό προϊόντων ή  υπηρεσιών και υποστηρίζουν τη δημιουργία κουπονιού προσφοράς και τη δέσμευση αυτού από  τους σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας. Τα κουπόνια ισχύουν για την περίοδο που καθορίζεται από την  επιχείρηση. Ο συνολικός αριθμός των κουπονιών που ισχύουν για την κάθε προσφορά και ο  αριθμός των κουπονιών που μπορεί να δεσμεύσει ο φοιτητής, καθορίζεται επίσης από την  επιχείρηση. Σημειώνεται ότι ο κάθε φοιτητής μπορεί να δεσμεύσει αλλά και να αποδεσμεύσει  κουπόνια, τα οποία επιστρέφονται στην επιχείρηση και μπορούν να δεσμευτούν από άλλους  σπουδαστές. Οι σπουδαστές μπορούν να εκτυπώνουν το κουπόνι με σκοπό να το προσκομίσουν  στην επιχείρηση σαν διαπιστευτήριο δικαιούχου της συγκεκριμένης προσφοράς.
  • Limited: Πρόκειται για απλές προσφορές οι οποίες ισχύουν άπαξ και για συγκεκριμένο  χρονικό διάστημα που καθορίζεται από την επιχείρηση (συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα  έναρξης/λήξης).
Οι λειτουργικές δυνατότητες της εφαρμογής είναι οι εξής:
  • οι σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας ΔΕΝ απαιτείται να κάνουν εγγραφή στο σύστημα καθώς εισέρχονται με τα στοιχεία τους για τον Email/Εύδοξο/WiFi κτλ. και αποδέχονται τους όρους χρήσης που διέπουν την εφαρμογή.
  • υπάρχουν 11 κατηγορίες προσφορών (Φαγητό, Διασκέδαση, Υπηρεσίες, Δραστηριότητες & Χόμπι, Ένδυση & Υπόδηση, Υγεία, Ταξίδια & Εκδρομές, Προϊόντα, Καφές ,Κοσμήματα-Αξεσουάρ, Ανακύκλωση μελανιών) οι οποίες ανανεώνονται ανάλογα με τις προσφορές και τις επιχειρήσεις που υπάρχουν στο σύστημα. Αναζήτηση γίνεται με βάση τις κατηγορίες υτές.
  • πρόσβαση στις νέες προσφορές και ενημέρωση μέσω RSS (https://offers.teiath.gr/offers/index.rss).
  • πρόσβαση μέσω Twitter (https://twitter.com/TEIATHOffer).
  • πρόσβαση μέσω Facebook (http://goo.gl/GWksq).
  • πρόσβαση μέσω εφαρμογής κινητών τηλεφώνων Iphone (https://itunes.apple.com/gr/app/prosphores/id594776690?mt=8).
  • προσεχώς θα ανακοινωθεί πρόσβαση μέσω εφαρμογής κινητών τηλεφώνων Android.
  • οι σπουδαστές μπορούν αν θέλουν να δημοσιεύσουν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο twitter αυτόματα μία προσφορά που βρίσκουν ενδιαφέρουσα πατώντας σε αυτή το ανάλογο πλήκτρο.
  • ύπαρξη του γεωγραφικού στίγματος για τον εντοπισμό της επιχείρησης από τους  σπουδαστές του ΤΕΙ μέσω έξυπνων κινητών τηλεφώνων.
  • ολοκληρωμένη διαχείριση του προφίλ του σπουδαστή καθώς οι σπουδαστές μπορούν να δουν συνολικά τα κουπόνια που έχουν δεσμεύσει (είτε είναι εν ενεργεία είτε ληγμένα) και να επιστρέψουν όποια δεν χρειάζονται πλέον μέσω αντίστοιχου πλήκτρου δίπλα σε κάθε κουπόνι, μπορούν να δουν τις ψήφους που έχουν καταχωρήσει και να τις αναιρέσουν ή αλλάξουν, μπορούν να αιτηθούν την μέσω email καθημερινή ενημέρωση τους για τις νέες προσφορές που ανεβαίνουν στο σύστημα.
  • όλες οι προσφορές υπόκεινται σε ψηφοφορία από τους σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας (είτε θετική, είτε αρνητική), έτσι η επιχείρηση μπορεί να παρακολουθεί την απήχηση της προσφοράς της στους σπουδαστές. Οι σπουδαστές μπορούν να άρουν τελείως την όποια  ψήφο έχουν δώσει σε κάποια προσφορά.
  • στις προσφορές τύπου Happy hour & Limited δεν χρειάζεται κάτι άλλο παρά να έρθετε σε επαφή με την επιχείρηση που τη παρέχει και να τη ζητήσετε. Ίσως χρειαστεί να αποδείξετε ότι τη δικαιούστε (πάσο, φοιτητική ταυτότητα ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει ότι είστε φοιτητής του ΤΕΙΑ) χωρίς αυτό να είναι υποχρεωτικό. Στην περίπτωση των προσφορών τύπου coupons τότε ένα επιπλέον αποδεικτικό είναι ο εκδιδόμενος 33ψήφιος κωδικός – ο οποίος υπάρχει και με μορφή αρχείου pdf- ο οποίος θα μπορούσε κατά περίπτωση να  ζητηθεί.
  • συχνές ερωτήσεις οι οποίες κατά διαστήματα ενημερώνονται ανάλογα με τις απορίες που  προκύπτουν.
  • αν κάποιος σπουδαστής διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα με την εφαρμογή μπορεί να το αναφέρει στην αρμόδια ομάδα υποστήριξης του ΤΕΙ Αθήνας πατώντας στο σχετικό  σύνδεσμο Αναφορά προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου