Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΟΔΟΠΟΙΙΑ-ΓΕΩΝΕΤΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ (4ο εξάμηνο)-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (7ο εξάμηνο)

Στα πλαίσια των μαθημάτων "Σχεδιασμός Οδικών έργων " και "Οδοποιία (Γεωμετρικός Σχεδιασμός)" διοργανώνεται στις 25/5/2011 επίσκεψη στα έργα της "ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ" στο εργοτάξιο της ΤΕΡΝΑ, στην περιοχή του ποταμού Εύηνου (περιοχή Ευηνοχωριου-Μεσολογγίου).

Η επίσκεψη, πέρα απο την προφανή εστίαση σε θέματα σχεδιασμού και κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου της "ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ", έχει και γενικότερο ενδιαφέρον από τοπογραφικής άποψης καθώς θα υπάρξει η δυνατότητα άμεσης επαφής με μεθόδους χάραξης και υλοποίσης σύνθετων έργων υποδομής (κατασκευή μεσοβάθρων - ακροβάθρων γέφυρας Ευήνου, διάνοιξη δίδυμων σηράγγων Καλύδωνας με ΝΑΤΜ, υλοποίηση τοπογραφικού δικτύου εντός σηράγγων κλπ.).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ,πρέπει να φοιτούν τουλάχιστον στο Δ' εξάμηνο και να δηλώσουν το ενδιαφέρων τους το αργότερο μέχρι 15/4 στο Εργαστήριο Οδοποιίας.

Το κόστος της επίσκεψης θα προκύψει με βάση τη σχετική συμμετοχή , αλλά επισημαίνεται ότι δεδομένου του φόρτου εργασιών στο εργοτάξιο,ο αριθμός των σπουδαστών θα είναι περιορισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου