Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Ρύθμιση σπουδαστικών θεμάτων


Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας, στην αρ. 15/14-04-2011  έκτακτη συνεδρίασή του, έπειτα από πρόταση του Προέδρου του Ιδρύματος κ. Δ. Νίνου και για διευκόλυνση των σπουδαστών,  αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Επιτρέπει  στους τελειόφοιτους σπουδαστές που οφείλουν μόνο πρακτική άσκηση ή μόνο πτυχιακή εργασία ή και τα δύο και δεν έχουν κάνει μόνο μία ανανέωση εγγραφής να ολοκληρώσουν τις ανωτέρω εκκρεμότητες και να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στη Γραμματεία του Τμήματός τους μέχρι την ημερομηνία ορκωμοσίας τους, όπως αυτή καθορίζεται από το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος.
  2. Η Γραμματεία του Τμήματος υποχρεούται, μέχρι την ημερομηνία ορκωμοσίας των τελειοφοίτων, να αποστείλει στην Κεντρική Διοίκηση τα στοιχεία των εν λόγω σπουδαστών (ονοματεπώνυμο και κωδικό), ώστε να γίνει η ανανέωση εγγραφής και στη συνέχεια να συμμετάσχουν στην ορκωμοσία. Η ρύθμιση αυτή γίνεται για τελευταία φορά για εξυπηρέτηση των σπουδαστών, ώστε να αποκτήσουν το πτυχίο τους.
Από το επόμενο εξάμηνο, όλοι οι σπουδαστές ανεξαρτήτως των υποχρεώσεών τους έναντι του Τμήματος, δηλαδή, ακόμη κι αν έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς την παρακολούθηση όλων των μαθημάτων και οι εκκρεμότητες είναι μόνον η πτυχιακή ή η πρακτική ή και τα δύο, είναι υποχρεωμένοι να φροντίζουν για την ανανέωση της εγγραφής τους αποκλειστικά εντός των προθεσμιών που αποφασίζει το Συμβούλιο του Ιδρύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου