Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ
Οι ΠΑΣΠ ΣΤΕΦ-ΣΔΟ ως οι μόνες σοβαρές οργανώσεις απέναντι στη σπουδαστική κοινότητα και έχοντας πάντα πρωταρχικό στόχο το συμφέρον των σπουδαστών, μετά από έγκαιρη παρέμβασή της οδήγησε τα όργανα διοίκησης του ΤΕΙ σε αναδίπλωση όσον αφορά την επαναληπτική εξεταστική για τα εξάμηνα ΣΤ’ & Ζ’.
Καλούμε του συναδέλφους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να «διαβάζουν» κάπου, κάπου τις αποφάσεις του Ιδρύματος και να μην κάνουν προτάσεις εκ των υστέρων. Αν δεν είναι βέβαια για ακόμα μία φορά ένα από τα πολλά της τερτίπια ώστε να προσηλυτίσουν σπουδαστές   για έναν και μοναδικό λόγο – στόχο το εκλογικό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ Π.Α.Σ.Π. Σ.Τ.Εφ.

ΘΕΜΑ

:

«Επαναληπτική

Εξεταστική»

ΠΡΟΣ

: Συμβούλιο Σχολής

  Συμβούλιο Ιδρύματος


                                                               ΚΟΙΝ. : Προισταμένους Τμημάτων
Η Π.Α.Σ.Π. Σ.Τ.Εφ. ως η μόνη σοβαρή παράταξη απέναντι στη σπουδαστική κοινότητα και έχοντας πάντα πρωταρχικό στόχο το σύμφερον των σπουδαστών, μετά τις απαράδεκτες αποφάσεις όλων των τμημάτων της Σχόλης μας για τη διεξαγωγή μονής εξεταστικής για όλα τα εξάμηνα και έχοντας υπόψη τον υπ. αριθ. 9738/08-09-2010 (επισυνάπτεται) απόφαση Συμβουλίου Ιδρύματος. ΑΠΑΙΤΕΙ την άμεση συμμόρφωση των Τμημάτων και των εναρμονισμό τους με τις αποφάσεις του Συμβουλίου του Ιδρύματος. 



ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 28/01/2013
ΑΡ. ΠΡΩΤ: 946 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου